понеделник, 3 септември 2012 г.

19.07.2012.

Raina-official

19.07.2012 Новият албум на Райна ще бъде факт след есента.

Picture

Въпреки натоварения си с ангажименти график през лятото, Райна е решила да си отдели няколко дни за заслужена почивка през август. Гърция и Турция са страните, които тази година ще бъдат морските летни дестинации за чаровната певица и нейната приятелска компания.
Звездата вече успя да си отдъхне от горещините и да се наслади на прохладния и чист въздух по време на поход в любимата си планина, Пирин. Райна и приятелите й стигнаха почти до Тевно езеро, когато внезапно завалелия проливен дъжд наложи прекратяване на планинската разходка.
Певицата обаче си обещава, че съвсем скоро ще повтори начинанието и ще изкачи най-високите, красиви и впечатляващи места в Пирин. Паралелно с това звездата усилено работи по новите си проекти и по песните в предстоящия си нов самостоятелен албум, който се очаква през есента.
Райна смята в него да бъдат включени 18 песни - всички, появили се на музикалния пазар в последните две години, както и няколко чисто нови. Преди броени дни певицата официално завърши семестриално “Психология”, а догодина й предстои дипломиране и записване на магистратура.
Изпълнителката смята да наблегне сериозно и над езиковата си подготовка по гръцки и английски, както и да запише курс по испански език.


Няма коментари:

Публикуване на коментар